loading

Organisation

Dani-tech gruppens formål er, at være en yderst kompetent og fleksibel leverandør af komponenter og systemer. Vi tilbyder seriøs rådgivning, en høj grad af service og fleksibilitet, samt markedets bredeste program af kvalitetsprodukter indenfor hydraulik, mekanisk transmission og elektronik.

Vore kunder er producenter af maskiner til industri, vindmøller, landbrug, mobil, skovbrug eller fiskeri.

Vi er dem med de praktiske teknikere, som har begge ben på jorden, som lytter til kundernes behov og omsætter disse til konkrete, brugbare løsninger. Det giver os succes og vi synes det er sjovt at arbejde med teknikken. Vi opfattes oftere, og oftere, som en del af vore kunders egen teknik- og udviklings afdeling, og den tillid og loyalitet værner vi meget om i vores daglige arbejde.

Koncernen ejes 50 % af Bondioli & Pavesi samt 50 % af Dani-techs stifter og bestyrelses formand Arne Iversen. Vores tilknytning til Bondioli & Pavesi gruppen betyder, at vi har et internationalt netværk.

reception

Arne Iversen startede virksomheden 1. april 1987, så vi har rundet de 25 år og med mange medarbejdere, der har været her i mange år, kan vi tilføre vore kunder loyalitet og megen praktisk erfaring. Vi har i huset, reelt set, 436 års erfaring i vores branche.

Vi har altid haft fokus på, at vore strategiske leverandører er innovative, at de løbende udvikler nye produkter og forbedrer de eksisterende, for at følge med i denne foranderlige verden.

Dani-tech`s netværk af leverandører er unikt, hvilket betyder, at vi har det bredeste produktprogram. Vores leverandører er alle certificerede, eller har egne krævende systemer til kvalitetssikring.

Et produkt, er for os ikke kun komponenten, men i lige så høj grad den erfaring og rådgivning vi bringer ind. Ligesom produktudvikling, forsyningssikkerhed, kvalitet, fleksibilitet og service er vigtigt for os og bør også være det for vore kunder. Tager du disse egenskaber med i din vurdering af din leverandør, er det vort klare mål, at være bedst og prismæssigt konkurrencedygtig, på alle de markeder vi befinder os på.

Den tillid, vi møder i vort daglige arbejde med vore kunder, er ganske enkelt drivkraften i vores virksomhed.

Dani-techs medarbejdere er den bedste og vigtigste ressource vi har. Vi bestræber os på, at enhver medarbejder er en Dani-techer, for det er en person der tager ansvar for sit arbejde. Han/hun kan lide, at være i en virksomhed, hvor det først og fremmest er vigtigt, at det er sjovt at gå på arbejde.

Dani-tech BV i Zoeterwoude i Holland blev stiftet i 1996 med Jan Peter Klijn som medejer.

Dani-tech Support A/S blev stiftet i år 2000 i samarbejde med Henrik Skannerup og fungerer som vores maskinfabrik. Det har givet os stor fleksibilitet, mht. specialopgaver og en voksende produktion af hydraulik cylindre.

Dani-tech AB blev stiftet 1. januar 2001 som en naturlig udvidelse af vores marked, med hovedsæde i Staffanstorp i det sydlige Sverige. I 2010 blev det omdannet til en filial af Dani-tech A/S med sæde i Malmö i det sydvestlige Sverige.
  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?