loading

Kvalitetsstyring

Dani-tech - nu med ISO 9001.

En kundetilfredsheds analyse viste, at størstedelen af vore kunder anbefalede os til andre mulige nye kunder, det var vi ret stolte over og det giver os energien til at stræbe efter at blive endnu bedre.

Et ISO 9001 certifikat fra Bureau Veritas giver os så nu en blåstempling af vores kvalitets ledelses system, hvilket i bund og grund skal sikre, at vi lever op til det vi lover og siger.

Dani-tech`s medarbejdere er meget bevidste om, at vi skal skabe værdi for vore kunder igennem troværdige aftaler omkring forsyningssikkerhed, kvalitets produkter til rigtig pris, god teknisk service med størst mulig fleksibilitet. Det er for os det, som giver god kundetilfredshed.

En ISO certificering anno 2015 giver klare forretningsgange samt kortlægning af processer og procedurer med formålet, at forbedre og øge tilfredsheden ved vore kunder. Det resulterer så i smartere og hurtigere måder at afvikle ordrer, reklamationer mv på.

Vort mål med ISO certificeringen er nået, vi er blevet dygtigere og kan med certifikatet opnå godkendelse som leverandør i brancher og ved kunder der stiller krav om at alle deres leverandører skal have et ISO 9001 certifikat.

Vi håber vore kunder bliver tilfredse med den forbedrede service og Dani-tech`s medarbejdere glæder sig til også fremover at betjene jer på bedste vis.

 

Med venlig hilsen

Arne Iversen

CEO Dani-tech Group

ISO

  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?