loading

Profil

Dani-tech gruppen er en handels- og produktionsvirksomhed med 73 medarbejdere inden for salg af hydraulik og transmissionskomponenter, heraf 55 i Danmark. Vi er Danmarks største leverandør af hydrauliske pumpestationer. Virksomheden flyttede i 2007 ind i vores nye domicil i Haderslev Erhvervspark, lige ved motorvejsafkørsel 68, jun ca. 60 kilometer nord for den tyske grænse.

Dani-tech gruppen har datterselskaber i Holland og en filial i Sverige.

Dani-tech tilbyder seriøs rådgivning, en høj grad af service og fleksibilitet samt markedets bredeste program af kvalitetsprodukter indenfor hydraulik, mekanisk transmission og elektronik. Vores kunder er producenter af maskiner til industri, vindmøller, landbrug, mobil, skovbrug eller fiskeri.

Fabrik

Dani-tech A/S, Danmark. 7800 m2 lager og produktion.

 

Dani-tech Support A/S blev stiftet i år 2000 i samarbejde med Henrik Skannerup og fungerer som vores maskinfabrik. Det har givet os stor fleksibilitet, mht. specialopgaver og en stærk voksende produktion af hydraulik cylindre.

Vore kunder stiller større og større krav til os. Derfor har vi valgt, at have vores egen maskinfabrik, som er Dani-tech Support. Formålet er, at være mere fleksibel og kunne tilbyde større pakkeløsninger til vore kunder.

Dani-tech Support beskæftiger sig bl.a med fremstilling af hydraulikcylindre, manifoldblokke, samt diverse arbejdsopgaver, relateret til leverancer af færdige pakkeløsninger. Vi fremstiller primært større hydraulik cylindre, tegner i Solid Works 3D og vores 3 CNC centre sikrer ensartet og god kvalitet.

supportDani-tech Support A/S, Danmark. 1132 m2 produktion.

 

Dani-tech BV i Leiden i Holland blev stiftet i 1996 med Jan Peter Klijn som medejer.

holland

Dani-tech BV, Holland. 3000 m2 lager og produktion.

 

Dani-tech A/S' filial i Sverige er placeret i Malmö i det sydøstlige Sverige.


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?