loading

 

Udnævnelser

Fra d. 1. juli 2009 har Thomas Hannibal og Lars Brinch Knudsen i fællesskab overtaget ansvaret for salg i Danmark.
Thomas har været i Dani-tech A/S i 6 år, han er uddannet maskinmester. Han har været beskæftiget med industrien primært inden for kraftvarme, specialmaskiner, landbrugsmaskiner og meget andet. Han har indført mange nye kunder i Dani-tech.
Lars har været ansat i Dani-tech A/S i knap 8 år, han er uddannet maskiningeniør.  Han har beskæftiget sig med have/park maskiner, lifte, komprimatorer og meget andet. Han er kommercielt ansvarlig for firmaets program indenfor høj og lavtryksvandpumper, primært til højtryksrensere og sprøjter.
Deres mission bliver bl.a. at øge DT synlighed hos kunderne, primært ved at DT er der, når kunden har brug for det. Salgsafdelingen består i dag af 7 sælgere.

DSC_8492-Edit-500.jpg Nyudnævnte salgschefer Thomas Hannibal (til venstre) og Lars Brinch Knudsen

I nær fremtid ansættes en sælger med bopæl på Sjælland for netop at være bedre repræsenteret i nærheden af kunderne der.
Adm. Direktør Arne Iversen der hidtil har haft salgsansvaret, vil koncentrere sin indsats om koncernens fremtidige strategi og sikre at den følges. Han vil endvidere rette opmærksomheden mere mod datterselskaberne i Sverige og Holland samt nye eksportmarkeder. Endelig vil han arbejde mere med leverandører, eksisterende skal plejes og nye skal opdyrkes.


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?