loading

 

Scanautomatic messe i Göteborg

I år er Dani-tech A/S repræsenteret på Scanautomatic messen i Göteborg, Sverige. Messen er et samlested for producenter i fremstillingsindustrien og automationsindustrien. Det er en kryds-industri messe, hvor maskinbyggere, designere (både mekanisk og elektriske), systemintegratorer og tekniske konsulenter mødes. Dertil kommer også lederne af drift og vedligeholdelse, produktion og projektledere fra kunder.

Procesteknik er en fagmesse for hele proces-industrien, første gang afholdt i 2001. Messen har fokus på løsninger, frem for en bestemt branche. Besøgende er teknikere og ingeniører fra ledelse til operatører, der bruger procesteknologi-udstyr og de kommer fra mange forskellige brancher, såsom fødevarer, lægemidler, papirmasse og papir, petrokemikalier, raffinaderier, maling, klæbemidler, andre kemiske industrier og tekniske rådgivere.

Den første gang, hvor de to messer blev holdt samtidigt var i 2010. Den næste fælles arrangement vil blive afholdt fra d. 9. til d. 11. oktober 2012. Der vil være åbent fra kl. 09.00 til kl. 17.00. Gentagelse af det succesfulde koncept af de to messer og ét mødested for industrien, vil skabe muligheder for at møde nye kundegrupper fra sektorer, man ellers ikke ville støde på.

Her kan man som udstiller vise hele fremstillingsindustrien, hvad ens produkter og tjenester kan gøre for at hjælpe med at skabe en mere effektiv, rentabel og miljøvenlig fremtid!

Dani-tech A/S er repræsenteret på messen af Arne Iversen (direktør), Thomas Hannibal (salgschef), Hans Nilsson (teknik og salg) og Lars Karlsson (sælger). De vil være at finde på standen B06:72 på niveau 1. Der kan du tage en snak med dem, om de muligheder vi tilbyder.


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?