loading

 

Nyt frysehus i Dani-tech

Vi har her i Dani-tech A/S investeret i et frysehus, så vi bedre kan teste vores pumpestationer og units. Det har nogle fordele, når man bygger pumpestationer, at man kan teste en pumpestation inden den bliver sendt ud. Man sparer tid og penge, da man ikke skal vente på, at den kommer tilbage fra kunden med beskeden om, at den ikke kan klare forholdene.

Sådanne forsendelser kan tage noget tid og kan koste en del penge. Og det kan være til stor ærgelse for både kunden og os, og det kan i sidste ende koste os forholdet til kunden.

For at undgå sådanne situationer, er netop hovedårsagen til, at vi har investeret i frysehuset.

 

Billede 1
Billede 3

Lidt om de mere tekniske foranstaltninger af frysehuset. Det har en størrelse på 5,67 m2 og er 3,3 meter i højden. Det kan køle ned til ca. -30°C og det kan faktisk gøre det ret hurtigt. Frysehuset er specielt lavet til Dani-tech og det er blevet monteret i vores værksted ved vores testområde.

Døråbningen er 1,5 meter bred og 2,4 meter høj, så der kan sagtens komme ting igennem der. Og det skal der også, for pumpestationer kan være rimelige store.

Elektronisk er frysehuset udstyret med en data logger, hvor man kan styre alle nødvendige komponenter, om det sig være kompressoren, ventilatorerne, afrimningen, sensorer eller andre funktioner. Den kan også fortælle om temperaturen i frysehuset og den logger temperaturudsvingene (i op til 1 år), så man f.eks. kan lave statestik på det.

Den har også en rumalarm, hvis man bliver fanget inde i fryserummet. Aktiveres alarmen indefra rummet, vil det blive bekendgjort tydeligt udenfor fryserummet med lys og lyd. En alarmlampe vil blinke rødt og en sirene vil hyle, indtil hjælp kommer til, åbner døren og slukker for alarmen fra selvsamme udløser af den. Alarmen inde i fryserummet er udformet som en nødstopsknap.

Alt i alt vil det betyde nye muligheder for virksomheden og det vil styrke vores konkurrenceevne overfor konkurrenterne.

Billede 2

  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?