loading

 

Dani-tech Group er eksklusiv forhandler i Skandinavien

Cayirova ad

Vi har igennem en årrække gerne ville udvikle salget af vognaksler, boogie- og stubaksler mv. fordi det passer rigtig godt sammen med vores salg af kraftoverføringsaksler og gear fra Bondioli & Pavesi samt støtteben og -hjul fra Simol.

Cayirova har i mange år eksporteret deres produkter til mere end 40 lande, og senest i 2013 flyttede man ind i den 25.000 m2 store nye fabrik i Konya.

Cayirova fremstiller de fleste typer vognaksler, boogie- og stubaksler - både med og uden bremse. Programmet er dermed omfangsrigt og kvaliteten på højde med de bedste brands i markedet.

Cayirova har i dag 80 % af markedet i Mellemøsten og et kraftigt stigende salg i Europa og dermed også alle de nødvendige certifikater som myndighederne foreskriver. ISO 9001 og ISO 14001 certifikater viser bare, at firmaet har fokus på kvalitet og udvikling: De er yderst fleksible og modtagelige overfor ny innovation og meget fokuseret på forsyningssikkerhed og kundetilfredshed.

At Cayirova samtidig er ganske konkurrencedygtig, ser vi som et stort potentiale i et marked med et begrænset antal udbydere.

Vi glæder os meget til at fremvise Cayirova´s produkter og deltager derfor på Elmia Lantbruk 2016 i Jönköping
(19. til 21. oktober 2016) og på Agromek 2016 i Herning (29. november til 2. december 2016).

For yderligere informationer om Cayirova´s produkter, kontakt Lars Jørgen Jensen eller Lars Lind Akselsen på telefon 7634 2300.

 

Se Cayirovas firmapræsentation


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?