loading

 

Dani-tech bliver Manuli-distributør

MANULI HYDRAULICSokHydraulik- og transmissionsvirksomheden Dani-tech A/S overtager fra efteråret 2011 den danske distribution af hele Manulis produktsortiment.

 

Manuli, der er en af verdens førende og mest anerkendte producenter af hydraulikslanger og komponenter, har valgt at indgå en strategisk alliance med den sønderjyske hydraulik- og transmissionsvirksomhed Dani-tech om distributionen af Manulis produktsortiment på det danske marked.

Aftalen, der træder i kraft hen over efteråret 2011, omhandler hele Manulis store program af slanger, fittings, koblinger og maskiner beregnet for hydrauliske kredsløb.

 

Værdsat globalt brand

- Manuli er et af de virkeligt store, globale brands, som enhver maskinproducent eller forhandler kender og værdsætter. Produktudvikling, kvalitet, forsyningssikkerhed og ikke mindst distribution gennem kvalificerede lokale distributører er hjørnesten i Manulis forretning, så vi er stolte over at blive valgt som dansk distributør, siger administrerende direktør i Dani-tech A/S, Arne Iversen.

Manuli blev etableret i Italien i 1935, og er i dag en global producent med produktion i både Italien, Kina og Polen. Fabrikken i Polen er i dag Europas største for fittings. Herudover har Manuli også selvstændige produktudviklingscentre i Italien, Frankrig, Polen, Kina og Indien.

Ekspertise og rådgivning

- Vi er hos Manuli stolte af at kunne præsentere Dani-tech A/S som ny distributør. Dani-tech har været på markedet i 24 år, hvor de er en af de vigtigste spillere inden for hydraulik og mekanisk transmission, samt elløsninger i forbindelse hermed. Dani-tech A/S kombinerer en bred vifte af produkter i høj kvalitet med stor ekspertise. Dette takket være et velkvalificeret team af teknikere, der er i stand til at give den rette rådgivning og tilsvarende løsning. Udtaler Roberto Liconti områdesalgschef hos Manuli

Manulis produktsortiment kan allerede nu bestilles gennem Dani-tech og omfatter:

 • Komplette slanger for hydrauliske kredsløb for olie/vand med højt/meget højt arbejdstryk
 • Komplette slanger for mobile kredsløb
 • Hydraulikslanger af enhver art op til 560 bars arbejdstryk
 • Gummislanger forstærket med tekstillærred, eksempelvis anvendt som returolieslanger, sugeslanger mv.
 • Forstærkede termoplastslanger
 • Specialslanger med certifikat til minedrift, offshore, marine etc.
 • Stålfittings, lynkoblinger, forskruninger, koblinger samt koblinger og tilslutninger/fittings til brug i underjordiske miner

DSC00184

Dani-tech A/S er nu dansk distributør af Manulis produktsortiment.
Fra venstre; Salgschef Lars Knudsen, Dani-tech - Roberto Liconti Export Sales Manager, Manuli - Arne Iversen CEO, Dani-tech og Salgschef Thomas Hannibal, Dani-tech.

For yderligere information kontakt venligst:

Henning Hallum
Salgskonsulent
Dani-tech A/S

Claus Buus
Salgskonsulent
Dani-tech A/S
7534 2337
hh(a)dani-tech.com
7534 2330
cb(a)dani-tech.com

-


 • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


 •    
   
 • Husk mit log ind


 • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


 • Hvad betyder symbolerne?