loading

 

30 år Dani-tech A/S

Arne Iversen Danitech

1. April 2017 har Dani-tech A/S 30 års jubilæum og jeg vil derfor benytte lejligheden til at takke alle vore kunder for mange års samarbejde og loyalitet.


Jeg føler der stadig er mange spændende udfordringer og Dani-tech har et stort potentiale i markedet hvilket blandt andet vil sige øget eksport og egenproduktion af ventilblokke, hydraulikaggregater, hydraulikcylindre og produktion i Danitech Production samt salg af alle vore vigtige komponenter.

Dani-tech er en familieejet virksomhed og primo 2012 blev mit generationsskifte med mine sønner Rasmus og Mads afsluttet. Rasmus vil efter sin ingeniøruddannelse starte i januar 2018 og Mads følger efter hans ingeniørstudie er færdigt et par år senere.

Familiens samarbejde med vores mangeårige italienske familieejede virksomhed Bondioli & Pavesi fortsætter uændret.

Der ændres intet i vores ejerkreds eller vores økonomi, men vi benytter 30 års jubilæet til at ændre vores udseende og marketingprofil, så vi kommer til at fremstå som den virksomhed, vi reelt set er i dag.

Vi fjerner således bindestregen i vort navn og vi fjerner vort gamle logo og har designet et nyt Danitech logo, som præsenterer os som den moderne teknisk virksomhed vi er - I ser det nye logo her på siden.

Vi vil fremover markedsføre os med følgende segmenter:

Danitech Components - en del af Danitech A/S: salg af komponenter
Danitech Systems - en del af Danitech A/S: salg af systemer, herunder hydraulikaggregater
Danitech Service - en del af Danitech A/S: salg, service og montageopgaver

Danitech Production A/S - en del af Danitech Group: produktion af komponenter og hydraulikcylindre
Selskabet flytter frem til sommeren 2017 til nye lokaler på Melskov Alle 10 i Haderslev.

2017 bliver derfor et år, hvor vi udvider vore aktiviteter og investeringer. Der bygges efter sommeren 2017 nye testfaciliteter, et værksted for reparation af cylindre, slanger og fittings, hydraulikpumper og motorer samt kraftoverføringsaksler og gear.

1. juni går vores nye hjemmeside online med vores nye profil og vi introducerer en ny webshop, som skal øge vores salg væsentligt på internettet.

Nogle vil spørge, hvad så med Arne Iversen? - ja I skal regne med at jeg bliver på min plads indtil mine drenge kan overtage min rolle og nok også nogle år efter det.

Vores 30-års fest holdes for personalet - vi har et fantastisk hold med folk, der igennem mange år har arbejdet sammen og fortsætter hermed, de er reelt set årsagen til vores succes.

Tak endnu engang for tilliden - en del forretningsfolk påstår, det hele er kun et spørgsmål om forretning. Men sådan er det ikke for os i Danitech - for os er det hele et spørgsmål og relationer imellem mennesker, gode kvalitetsprodukter til rigtig pris og god service, der giver værdi for vore kunder.


Nedennævnt ser du vores nye brands:

Danitech Group:


Danitech Systems:


Danitech Components:


Danitech Service:


Danitech Production:
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

De bedste hilsner


Arne Iversen
CEO Danitech A/S

T: +45 76 342302
M: +45 2321 4220
E: ai@danitech.com


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?