loading

 

Arne Iversen 60 år

arne-til-web.jpg

I anledningen af Arne Iversens 60 års fødselsdag blev der afholdt reception i Dani-tech's lokaler. 200 kom og fejrede en mand med sølv i håret og et hjerte af guld.

Arne Iversen 60 år. Født d. 19. januar i Sønderborg.

Næse for forretning havde han fra barnsben, han var avisbud og havde flere "ansatte" til at dække at antal avisruter. Faktisk gjorde han det så tidligt, at han var for ung til selv at have en avisrute.

Uddannet maskintekniker i 1976. Merkonom uddannet kort efter.

Efter ansættelse i flere tekniske virksomheder, skulle den indre iværksætter udfolde sig.

Stiftede i 1987 Dani-tech A/S. Det står for dansk italiensk teknik, som firmaet også var funderet på. Hydrauliske og mekanisk transmissionsløsninger var og er Dani-tech's hovedprodukter.

Arne startede DT helt fra bunden, uden nogen særlig startkapital eller prangende lokaler, på Jernet i Kolding. Med lange arbejdsdage, ild i piben og gå-på-mod fik han hurtigt så meget gang i forretningen, at han kunne begynde at ansætte personale. Det blev hurtigt nødvendigt med større lokaler, og heldigvis var der muligheder lige på den anden side af gaden. Det var en pionertid, hvor han hele tiden forsøgte at tilpasse de ansattes arbejdsområder, til de opgaver der var. At skifte titel og kontor var mere reglen end undtagelsen for personalet dengang, en situation de fleste godt kunne lide.

Firmaet voksede hurtigt, og var også på gazellelisten, over virksomheder med den største vækst. AI måtte hurtigt forlade værkstedet og i stedet for lede virksomheden fra kontoret. Derfra ledede han slagets gang, og var selv aktiv i stort set alle funktioner. Køb, salg og økonomi har altid været Arne´s stærke sider. Tilsammen har det betydet at DT altid har været et solidt firma, som har kunnet stå de globale kriser igennem, som der har været. Flere produkter kom hele tiden til, mere personale kom til, og heldigvis også rigtig mange gode kunder. Det stillede krav til plads til både lager, værksted og kontorfaciliteter. Arne gennemførte i Koldingtiden et utal af til- og ombygninger, og selv om nabovirksomheden blev købt og bygget sammen med det eksisterende DT, og selv om bebyggelsesprocenten var spændt til det yderste, så var både varer og personale til sidst stuvet sammen som sild i en tønde.

Arne havde længe vidst at der måtte ske noget, for at sikre virksomhedens forsatte udvikling, og han planlagde det nye domicil i Hammelev. I efterårsferien 2007 blev hele virksomheden flyttet til de nye flotte lokaler på ca. 7500 m2. I Hammelev er der både god plads, og også plads til udvidelser, når det kommer på tale. Arne har altid været meget engageret i DT, hvor han fortsat gerne vil have en finger med i mange processer, og selv om han nu fylder 60 år, er der ikke udsigt til at det vil ændre sig foreløbig.

Bondioli koncernen i Italien spiller også en betydelig rolle for Arne og DT. Bondioli koncernen er både medejer af DT, samt leverandør af en lang række produkter.

I 1996 startede Arne en afdeling i Holland, og i 2001 også en afdeling i Sverige. Derudover er datterselskabet Dani-tech Support kommet til, hvor der produceres og repareres cylindre.

Arne er en farverig person, der med humor og energi driver Dani-tech fremad, altid fyldt med ideer. De skal helst føres ud i livet med det samme, for i morgen kommer der ganske sikkert nye ideer.

Ud over Dani-tech er Arne meget engageret i erhvervslivet og gerne lokalt. Arne er aktiv i Haderslev Erhvervsråd, ansvarlig for innovation og erhvervsudvikling. Han er medlem af flere bestyrelser.

Arne er også optaget af samfundsforhold generelt. Bl.a. har Arne været bestyrelsesformand i et lokalt bosted for socialt udsatte.

Privat er Arne gift med Kirsten og har 2 drenge Rasmus og Mads, der bor og læser i Århus.

Kirsten hjalp til i DT i den allerførste fase, som blæksprutte. Hun har altid været en loyal støtte for Arne, og et uundværligt bagland som gjorde det muligt for ham, at ofre den tid som var nødvendig, både i firmaet, ved utallige rejser, møder rundt omkring mv.

Arne elsker at spille golf og at rejse, både arbejdsmæssigt, men bestemt også med familien.


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?