loading

 

25 års jubilæum.


Jubi_logo

Den 1. april 1987 blev Dani-tech A/S grundlagt i Kolding, og siden 2007 har vi haft til huse i vore nye fabrik på Bredholm 4 i Haderslev.

Det har været en fantastisk rejse med mange gode oplevelser, som jeg ikke ville være foruden. Mange af vores kunder har været kunder igennem næsten alle årene, mange ny er kommet til undervejs, ellers kan man ikke gå fra 6,3 millioner kr. i omsætning i 1987 til 190 millioner kr. i 2011.

Vi har haft mange gode oplevelser med jer og vores leverandører, samt medarbejdere og selv om vi nu har 25 år på bagen, så har vi aldrig været stærkere eller mere effektive, end vi reelt set er i dag.

Kombinationen af egen produktion af hydraulik aggregater - hydraulik cylindre - færdige slanger - elektronikstyringer, samt salg af samhørige produkter, har været den rigtige cocktail, sammenkædet med et højt serviceniveau og teknisk bistand for store, som mindre kunder.

Vores medarbejdere har altid været vores bedste råstof, og en stor del af vores medarbejdere har været her i mere end 10 år, nogle endda over 20 år. Så vore medarbejdere bliver her længe, hvilket giver vores kunder en tilfredsstillelse i kontinuitet og erfaring, samt en stor grad af fortrolighed, så mange succeshistorier er der opnået igennem tiden på denne måde.

Se fotos fra receptionen den 30. marts her:

reception flag


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?