loading

Betingelser for reklamation/returvare

Dani-tech A/S forsøger på bedste måde, at give sine kunder en fair behandling vedr. returtagning af fejlbestilte/fejlleverede varer, samt reklamationsbehandling.

Dette sker jvf. beskrevne regler i vores Salgs- og leveringsbetingelser.
For at sikre vore kunder den bedste service, SKAL nedenstående regler overholdes:
RETURVARER

1. Varer tages kun retur efter forudgående aftale - dvs. der skal ringes til Dani-tech forinden.

2. Under telefonsamtalen oplyser Dani-tech et returnummer, som kunden skal påføre varen INDEN returnering.

3. Kopi af købsfaktura vedlægges! Derved sikres kunden en korrekt behandling (af denne fremgår købsdato samt pris, der skal benyttes til evt. kreditering).

4. Varerne skal være ubrugte og i ubeskadiget stand.

5. Returnering skal ske senest 1 mdr. efter modtagelse. Hvis senere, forbeholder Dani-tech sig ret til en reduktion, i det krediterede beløb. Enhver returnering som skyldes kundens fejlbestilling, pålægges et returtagningsgebyr på 15% af prisen (gebyret er dog på min. 100 DKK).

6. Specielt fremskaffede varer og varer som kunden har malet i uoriginal farve, tages ikke retur.

7. BEMÆRK: I de situationer hvor varer fremsendes til Dani-tech, UDEN forudgående aftale, kan dette medføre væsentlig længere behandlingstid. I værste fald at vi blot returnerer varen ufranco til Dem, uden sagsbehandling.
REKLAMATIONER

1.  Reklamationsskema udfyldes og medsendes med angivelse af årsag/fejl, samt købsfaktura. Dette skema indeholder de oplysninger, der skal bruges til behandling af sagen hos Dani-tech.

2. Afvises en reklamation, sendes der en faktura til kunden på de omkostninger, Dani-tech har afholdt i forbindelse med behandlingen af reklamationen.

3. I de situationer hvor varen fremsendes til Dani-tech uden korrekt udfyldt reklamationsskema, kan det medføre væsentlige længere behandlingstid.


  • Log ind for brug af indkøbsfunktionen!


  •    
     
  • Husk mit log ind


  • Log ind og få adgang til nedenstående funktion.


  • Hvad betyder symbolerne?